Ajuntament de Montblanc

L’Ajuntament de Montblanc realitza treballs de millora a la xarxa de camins rurals

S'estan duent a terme diverses obres per valor de 33.000 euros

L’Ajuntament de Montblanc està treballant en l’arranjament de diversos camins a la zona de la Plana, ja que determinats trams es trobaven força malmesos. Els trams on s’ha actuat tenen una longitud total de 6.143 metres lineals i el cost d’adjudicació ha estat de 33.484,74 euros, havent-se executat ja, a hores d’ara, la majoria d’aquestes millores previstes.

Amb aquestes obres s’ha millorat el camí d’accés a la depuradora, el camí vell de Prenafeta, el de servei de pas sota el viaducte de l’AVE i la N-240, el camí de riu Rosecs, el camí del mas de Gassol i el camí d’accés a l’ermita de Santa Anna. Finalment s’ha actuat al camí del Pinetell en diferents trams: l’accés a la TV-2421, sota el pas inferior de la C-14, sota el tossal del Llanut i sota el pas inferior de l’A-2.

Aquestes tasques s’estan duent a terme segons les necessitats de cada via. De fet, els camins són arranjats emprant tres tècniques diferents: escarificació i posterior compactació del propi material del camí per desfer còrrecs; l’aportació de material de cantera, sempre del mateix tipus que el del propi camí i rebliment de flonjalls amb asfalt calent o formigó en els trams de camins ja asfaltats o formigonats prèviament.

Aquest tipus d’actuacions tindran continuïtat els propers anys en altres indrets i complementaran la tasca de neteja de les vores dels camins que fan els Serveis de Manteniment de la brigada municipal de Montblanc amb maquinària.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp