Google Maps

L’Ajuntament destinarà 200.000 euros a la millora de diversos carrers de Montblanc

Es faran obres als carrers Muralla Santa Tecla, Mare Vedruna, Francesc de Castellví, Vimbodí i Vinyols

L’Ajuntament de Montblanc destinarà 200.000 euros a la millora de diversos carrers del municipi. L’obra més important es farà al carrer Muralla Santa Tecla, aprofitant també el període d’obres del pont nou de Montblanc.

En aquí es millorarà tot l’asfalt del carrer, molt malmès pel pas de camions i vehicles pesants. Serà, també, l’obra amb una major inversió amb una despesa de 137.128 euros.

En total, s’actuarà en cinc carrers. Al de Francesc de Castellví i Obando, el tram entre l’avinguda Manel Ribé i l’avinguda Mare de Déu de Montserrat, serà el que serà objecte de les obres de millora. Es milloraran passos de vianants, clavegueram, embornals. També s’actuarà al carrer Mare Vedruna, al tram siutat entre la Muralla Sant Francesc i Manel Ribé. El cost de les dues obres serà de 35.000 euros.

Al carrer Mare Vedruna també s’actuarà en un altre tram, en aquest cas el comprès entre l’avinguda Manel Ribé i la Mare de Déu de Montserrat. Al carrer Vinyols es faran millores al tram que hi ha entre els carrers Solivella i Palau i Dulcet. I finalment també es faran obres al carrer Vimbodí, entre els carrers Vinyols i Mare Vedruna. Les obres tindran un cost de 34.464 euros.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp