Ràdio Montblanc

L’Ajuntament es reuneix amb els veïns afectats pel temporal

El consistori i diversos municipis es reuniran dimarts amb el Govern espanyol per conèixer quines ajudes poden rebre

Els municipis afectats pel temporal d’aquesta setmana es reuniran el proper dimarts a Montblanc amb la delegada del govern espanyol a Catalunya. Ho ha explicat en una reunió amb els veïns afectats l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu,

Assegura que, a banda de les ajudes que puguin rebre de la Generalitat, esperen també rebre suport de l’Estat. Confien que de la reunió del proper dimarts en puguin sortir propostes concretes per ajudar als damnificats.

L’alcalde ho ha explicat en una sala de plens que s’ha quedat petita aquest divendres al migdia. Desenes d’afectats pels aiguats hi han participat per saber quin opcions tenen i a quines ajudes poden optar. Des de perdre una casa a tenir una parcel·la anegada d’aigua, o el cotxe aïllat per la llevantada. Són molts els casos diversos dels veïns que ara busquen resposta.

A la reunió també hi han participat els Mossos d’Esquadra així com els Bombers de la Generalitat. Aquests darrers han volgut explicar la feina que han fet aquests dies i com es va actuar des del primer moment

L’Ajuntament ha obert una bústia ciutadana per recollir les demandes de tots els veïns afectats i donar resposta a les peticions que puguin atendre. També demanen voluntaris per continuar treballant en tasques de neteja aquest dissabte al matí.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp