Ràdio Montblanc

L’Ajuntament habilita un pàrquing a l’antiga caserna de la Guàrdia Civil

L'objectiu és descongestionar l'entrada i sortida del col·legi Mare de Déu de la Serra

L’Ajuntament de Montblanc ha habilitat un pàrquing al terrenys de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil, ara propietat del col·legi Mare de Déu de la Serra, situat just al costat.

El consistori ha llogat l’espai per poder-hi habilitar una quarantena de places d’aparcament. L’objectiu és descongestionar l’avinguda Verge de Montserrat, que s’omple de cotxes a les hores punta d’entrada i sortida de l’escola. També donarà resposta a la falta d’aparcament per als veïns de la zona i establiments propers.

El regidor de mobilitat, Oriol Pallissó, ha explicat que “també ens servirà per poder anar netejant tot el carrer de vehicles, ja que l’any vinent serà una de les rutes dels camins escolars segurs”. L’equip de govern està treballant en un pla de mobilitat que s’implantarà l’any vinent, i que inclou camins escolars segurs. Aquest nou aparcament permetrà alliberar el carrer d’aparcaments per a vehicles i fer-lo més segur pel pas de famílies cap a les escoles del municipi. A mes, quan s’implanti el porta a porta a tot el poble, també quedarà lliure la zona on ara hi ha contenidors.

El pàrquing ja està operatiu, si bé encara falta acabar de pintar les ratlles i posar-hi la senyalització definitiva.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp