Cambra de Comerç de Reus

L’Ajuntament impulsa sessions de formació per als comerciants de la vila

La regidoria de comerç vol impulsar també l'ús de la targeta Tot Vila

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Montblanc i la Cambra de Comerç de Reus organitzen 4 píndoles formatives gratuïtes per als comerciants de Montblanc. Totes les sessions es duran a terme en format presencial a Concactiva i cal formalitzar una inscripció individual per a cada taller.

La primera acció formativa, que va tenir lloc el passat 2 de juny, va tracta sobre la importància de la imatge de la marca que es trasllada als clients a través de l’àmbit digital i de la necessitat que les imatges del negoci del món online i offline siguin coherents.

La segona acció formativa que s’organitza és “Crea continguts per a les teves xarxes socials” i es realitzarà el 16 de juny de 15 h a 17 h. En aquest cas, l’objectiu és aprendre a crear i dissenyar publicacions digitals atractives.

La tercera píndola formativa, exclusiva per a comerços socis de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc, girarà entorn a les potencialitats de la Tot Vila, la targeta que permet als clients dels establiments comercials i de serveis adherits obtenir euros virtuals per les seves compres i poder-los descomptar en compres posteriors al mateix comerç. Tindrà lloc el 30 de juny de 2021 de 15 h a 17 h.

Per a aquestes dues sessions, les inscripcions s’han de tramitar a través del correu electrònic treballbarris@montblanc.cat.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp