J.Ardila

L’alcalde de Montblanc desconfia dels diners pressupostats per l’A-27

Pep Andreu assegura que "si no hi hagués hagut tants incompliments, jo estaria content"

L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, desconfia de les obres de l’A-27 de Valls a Montblanc. Tot i que els pressupostos generals de l’estat preveuen una inversió per fer el túnel del coll de Lilla fins al 2020, Andreu assegura que han canviat els plans tantes vegades que no hi pot confiar.”Si no hi hagués hagut tants incompliments, jo estaria contents”, assegura. Si bé destaca que seria una bona notícia que el 2020 estigui acabat el túnel del coll de Lilla, es mostra caut fins que les obres no estiguin del tot començades.

L’alcalde destaca també que s’han rebaixat les expectatives previstes per aquest any i el vinent. “baixen dels 27 i 28 milions per al 2017 i 2018 als 13 i 10 milions, s’anuncia una partida de més de 32 milions per al 2019 i una altra de 29 milions més per al 2020». Amb aquestes xifres sobre la taula, s’arriba als 84 milions d’euros que ha de costar el túnel del coll de Lilla.

Andreu també ha valorat que la inversió contempli l’enllaç des l’autovia a Montblanc amb l’entrada de l’autopista AP-2. Explica que sol·licitaran veure el projecte de l’enllaç per saber-ne tots els detalls.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp