Twitter @CivitMarti

L’alcalde de Montblanc visita Oriol Junqueras a la presó d’Estremera

Hi va anar acompanyat del diputat esplugui d'ERC, Ferran Civit

L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, va viatjar aquest passat dissabte 7 d’abril fins a la presó d’Estremera a Madrid per fer una visita a Oriol Junqueras i Joaquim Forn, dos dels consellers que hi estan empresonats des del novembre.

Andreu hi va viatjar acompanyat del diputat d’ERC al Parlament, l’espluguí Ferran Civit, i també amb el Joan Capdevila, diputat d’ERC a Madrid. Tots tres van visitar durant poc mitja hora escassa Junqueras i Forn. “Li hem traslladat l’escalf dels catalans, i en el nostre cas li he explicat també la moció que l’Ajuntament i el Consell Comarcal vam aprovar per unanimitat de suport als presos polítics”. Andreu ha destacat que “li vaig dir a Junqueras que l’esperem a Montblanc per l’Acampada Jove. No ha faltat mai a l’acte polític a la plaça Major i esperem que també hi pugui ser aquest any”.

L’alcalde ha relatat, d’altra banda, que no li van deixar entrar el llibre de Vidal i Barraquer obra de Mossèn Ramon Muntanyola que es va presentar fa uns mesos a Poblet. “És posar l’absurd a la categoria de regla, esperem que per un altre cantó li pugui arribar el llibre”, explica. D’altra banda, es van emportar dues bosses plenes de cartes que Junqueras ja ha llegit i que ara portaran a la seva dona per poder-les guardar. Andreu ha demanat que “tothom que ho vulgui, escrigui una carta i l’enviï, l’escalf de la gent els ajuda a tirar endavant”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp