RM

L’Àliga protagonitza la nova samarreta de la Festa Major de Montblanc

També s'ha donat a conèixer que Zoo, Juantxo Skalari i els Ban'd'Al·lucinògens actuaran la nit del 10 de setembre

L’Àliga serà la protagonista de la nova samarreta de la Festa Major de Montblanc 2015. Es tracta d’una nova línia de marxandatge que pretén obrir-se a un públic més familiar, després de quatre anys amb els Ton’s com a protagonistes. Creada per Xavier Iborra, d’XD Creacions, la nova línia de samarretes estarà protagonitzada, cada any, per un element diferent del seguici festiu. L’objectiu és que la puguin portat tant els més petits com els més adults.

La samarreta, de color marró xocolata, porta al davant la imatges de l’Àliga, amb quatre elements molt senzills, mentre que a la part del darrere hi ha la inscripció FMMontblanc2015. S’ha presentat el dia 8 de juliol, dos mesos abans de la festa major, amb l’objectiu que els montblanquins i montblanquines la puguin lluir al llarg de l’estiu. “Vam creure oportú fer una línia més diferent, amb pocs elements, i ho iniciem amb l’Aliga”, explica el regidor de festes, Oriol Pallissó, que afegeix que “estem contents de poder-la presentar dos mesos abans de la Festa Major perquè la gent que pugui portar a l’estiu”. “Aquest disseny serveix per vestir i es podrà portar tot l’estiu”, afegeix Xavier Iborra.

A més, s’ha reduït el preu, i aquesta es vendrà a 8 euros, i no a 12 com les passades edicions. Es podrà comprar a l’Oficina de Turisme a partir del proper 14 de juliol.

Zoo i Juantxo Skalari a la Festa Major
Durant la presentació de la samarreta també s’ha aprofitat per anunciar els concerts de la nit del 10 de setembre. El regidor de festes ha anunciat que actuaran els valencians Zoo i Juantxo Skalari & La Rude Band, a més dels montblanquins Ban’d’Al·lucinògens.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp