AMPA Les Muralles

L’AMPA de Les Muralles recapta 500 euros per la investigació de la diabetis

Es va fer en el marc de la Dia Mundial de la Diabetis

L’AMPA de l’escola Les Muralles de Montblanc va celebrar, un any més, diverses activitats amb motiu del Dia Mundial de la Diabetis. El passat dia 15 de novembre es va organitzar un berenar saludable i solidar. Amb una col·laboració de 3 euros els nens i nenes van poder berenar un entrepà de pernil o formatge, mandarines i van obtenir una polsera commemorativa. El berenar es va fer gràcies als col·laboradors de Cuina i Gestió, Europastry, Gustus, Forn Cal Joan i Forn de Pa Palau.

Gràcies a aquesta acció, l’AMPA va recaptar gairebé 500 euros que es destinaran a la Fundació Diabetis CERO, formada per mares, pares i fills amb diabetis i també per professionals de diversos sectors.

Un altre dels objectius del dia de la Diabetis és la conscienciació i l’educació. Des de l’escola es va explicar als alumnes què és aquesta malaltia metabòlica i van passar vídeos educatius i amens perquè els petits la coneguin. El dia 21, dues nenes de l’escola que tenen diabetis, la Eva Navarro González i la Ibel Iturria Llombart, faran una xerrada als seus companys i companyes perquè es facin càrrec de què suposa la malaltia i com hi poden conviure en el dia a dia.

L’AMPA se solidaritza amb els afectats per la riuada del Francolí
Aquest era el primer projecte solidari d’aquest curs escolar de l’AMPA Les Muralles. Però ja tenen en marxa les següents activitats. El dia 30 de novembre participaran a la Riuada Solidària de Montblanc per recaptar fons pels damnificats. L’AMPA organitzarà el dissabte 30 a la tarda un mercadet de segona mà, dins el Casal Montblanquí.

L’AMPA anima a aquells que tinguin coses en bon estat (roba, joguines, llibres, petits electrodomèstics…) i que ho vulguin vendre , que ho portin al casal a les 16 hores. Allí es recollirà el material per posar-lo a la venda i els guanys seran per la Riuada Solidària. L’AMPA anima a les famílies a col·laborar, no només portant material, sinó també comprant aquelles coses que pugueu necessitar.

De cara al desembre també estan preparant actes solidaris amb motiu de La Marató de TV3.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp