Montblanc per la Independència

L’ANC anima a penjar l’estelada per la Setmana Medieval

Montblanc per la Independència és la tercera vegada que posa en marxa aquesta campanya

Per tercer any consecutiu, Montblanc per la Independència, l’assemblea local de l’ANC, engega una campanya durant la Setmana Medieval per animar els montblanquins a mostrar el seu compromís amb el procés independentista.

L’objectiu és que els montblanquins i montblanquines pengin als seus balcons i finestres l’estelada, aprofitant el gran nombre de visitants que durant la Setmana Medieval hi ha a Montblanc. La campanya compta amb el suport del Sant Jordi i la Princesa d’aquesta edició de la festa. Toni Cartanyà, portaveu de l’assemblea local, explica que “després de l’èxit de participació en la consulta del 9N, volem evidenciar de nou el suport dels veïns de Montblanc al procés independentista”.

Marc Pallissó assegura: “És important que sapiguem aprofitar la festa per mostrar el nostre desig com a poble. Seguim endavant i, per anys per passin, no frenarem la nostra voluntat de votar i ser independents”. De la seva banda, Ester Català, afirma: “Fa goig que durant la Setmana Medieval el poble mostri la seva voluntat de voler decidir i votar. Animem a penjar l’estelada arreu”.

El cartell de la campanya ha optat enguany per una fotografia que transmet el compromís independentista amb un toc d’humor. Mostra una pretesa escena casolana de la parella, amb l’heroi que matà el drac cosint, i reforçant així, la unitat independentista al voltant de l’estelada. Al seu costat, una valenta princesa esmola l’espasa. Aquests dies, Montblanc per la Independència penjarà diverses estelades per la vila.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp