Cedida

L’aplicació Natura Local incorpora una ruta que enllaça el riu Francolí i Prenafeta

L'objectiu és enllaçar dues de les rutes existents i apropar-les amb el càmping Montblanc Park

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Montblanc ha aprovat la creació d’una ruta d’enllaç entre el riu Francolí i la pedania de Prenafeta per a l’aplicació Natura Local.

L’objectiu de la creació d’aquesta ruta que connecti el passeig pel riu Francolí amb la ruta de Prenafeta és el d’enllaçar dues de les rutes existents i apropar-les amb el càmping Montblanc Park. El fet que existeixi el GR-175 facilita la connexió i ajuda a potenciar-ne l’ús per part dels visitants interessats en gaudir del paisatge i de la natura.

Actualment, es disposa de tres rutes definides: al voltant del municipi agregat de Rojals, passant pel mas de l’Arlequí, la Bartra i els Cogullons; passeig pel riu Francolí, entre Montblanc i la Font de la Ceba; i del municipi agregat de Prenafeta al Tossal Gros, passant pel poble vell de Prenafeta.

L’aplicació Natura Local permet als usuaris consultar un seguit de rutes de natura a través d’un web i d’una aplicació que facilita la descàrrega al telèfon mòbil i permet la consulta tot i no disposar de connexió a Internet.

El pressupost de creació d’aquesta ruta d’enllaç entre el riu Francolí i Prenafeta és de 847 euros.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp