Arxiu

L’Arxiu comarcal organitza un taller de lectura i conservació de documents

Es farà els dissabtes 14, 21 i 28 del mes de març

L’Arxiu Comarcal de la Conca de Barberà farà un taller de lectura i conservació de documents en el marc de les terceres jornades ‘Vine a l’Arxiu’. El taller es durà a terme els dissabte 14, 21 i 28 del mes de març i està a adreçat a totes aquelles persones interessades en el coneixement i l’anàlisi de la documentació que es conserva a l’Arxiu i que encara no tenen les nocions necessàries per fer front a la seva lectura i tractament.

El doctor Daniel Piñol, professor de paleografia de la Universitat de Barcelona, serà l’encarregat d’impartir les sessions dels dies 14 i 28 que se centraran en la lectura de documents i en la presentació de les tipologies documentals més comunes. La sessió del dia 21 anirà a càrrec de la restauradora Núria Vila del taller Grafia de Lleida, que exposarà les principals patologies que els afecten, què es provoca i com es poden detectar.

Les sessions es realitzaran a la sala de consulta de l’Arxiu Comarcal, a l’antic hospital de Santa Magdalena de 10 a 1 del migdia. La inscripció al taller es pot formalitzar personalment a l’Arxiu Comarcal, telefònicament al 977 860 492 o enviant un correu electrònic a acconcadebarbera.cultura@gencat.cat. El preu del taller és de 25 euros i hi ha vint places disponibles.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp