Ràdio Montblanc

‘Las leyes de la frontera’, gravada a Montblanc, es projectarà al municipi per la seva estrena

Es va rodar a la vila l'any passat

Fa un any, al setembre del 2020, Montblanc es va convertir en escenari de pel·lícula amb el rodatge de ‘Las leyes de la frontera’, el darrer film del reconegut director Daniel Monzón. La plaça Major, el cinema del Casal Montblanquí, els carrers del centre històric o el Teatre Principal va ser escenari del rodatge durant més d’una setmana.

Un any després, aquest divendres 8 d’octubre s’estrena la pel·lícula, que es podrà veure a Montblanc just l’endemà, al Cinema del Casal Montblanquí. De fet, Circuit Urgellenc ha programat, per aquest cap de setmana, fins a quatre passis de la pel·lícula. Es podrà veure dissabte dia 9 a 2/4 de 8 del vespre, diumenge dia 10 a les 5 de la tarda i a 2/4 de 8 del vespre, dilluns dia 11 d’octubre a les 11 de la nit i dimarts dia 12 a les 7 de la tarda.

La pel·lícula està basada en una obra de Javier Cercas que porta el mateix nom i està ambientada en l’any 1978. Narra la història de Nacho, un jove de 17 anys de Girona que coneix dos joves delinqüents amb el que es veu immers en una carrera imparable de robatoris i atracaments.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp