AEHCB

L’Associació d’Hostaleria de la Conca s’integrarà en l’associació de Tarragona

Un dels motius pel qual s'ha pres la decisió són els avantatges econòmics que ofereix el col·lectiu tarragoní

L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Conca de Barberà començarà una nova etapa. I és que entrarà a formar part de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona. Els empresaris de la comarca ho van decidir just la setmana passada en una reunió amb tot el sector. S’hi integren per diversos motius,  però principalment, pels avantatges econòmics que ofereix el col·lectiu tarragoní.

El president de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Conca, Jaume Hernández, ha explicat que era una opció que ja s’havia plantejat anteriorment i ara s’ha vist com una oportunitat després de la renovació de la junta de Tarragona.
En l’assemblea general de la setmana setmana, l’actual junta va exposar als empresaris els diversos avantatges dels quals disposarien els associats amb aquest canvi.

Per exemple, el president de l’entitat de la Conca exposava que, tractant-se d’un col·lectiu molt més gran, que disposa d’uns 500 membres, les empreses disposen de molts descomptes en matèria d’assegurances, proveïdors, telefonia o combustible, entre d’altres. També consideren que sota aquest nou paraigua les activitats tindran més difusió.
Pel que fa a la situació de l’associació de la Conca, Jaume Hernández explica que, més enllà de la iniciativa del Dimecres Tapa i alguna jornada gastronòmica, “semblava que faltava una mica d’empenta.
Després de la votació favorable de l’assemblea, ara es transmetrà l’acord a la junta de l’associació de Tarragona i s’hi integraran. En aquest sentit, Hernández explica que l’entitat de la Conca continuarà existint amb l’entrada d’un representant de la comarca a la junta de l’associació de la demarcació i una part de la quota que es pagarà a Tarragona quedarà per a les activitats que es facin a la  Conca de Barberà.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp