Kriskadecor

L’empresa montblanquina Kriskadecor obre una oficina de 1.000 m2 als Estats Units

L’oficina compta inicialment amb un equip de 4 persones per donar cobertura tant als Estats Units com a Canadà i Mèxic.

L’empresa montblanquina Kriskadecor ha obert una oficina de 1.000 m2 a Arizona (Phoenix) per consolidar la seva presència als Estats Units i introduir-se a Mèxic i al Canadà. L’obertura de la filial -que compta inicialment amb un equip de 4 persones dedicades a la producció, venda, disseny i logística- ha comptat amb el suport d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa de la Generalitat. És la primera filial a l’exterior que obre la companyia.

L’empresa es dedica a la fabricació de material tèxtil metàl·lic per a projectes arquitectònics i decoratius, i està especialitzada en el disseny i producció de projectes personalitzats amb estructures fixes i mòbils per a tot tipus de sectors, ja sigui en l’àmbit de la restauració, les oficines o els espais públics. Amb l’obertura de la nova seu, l’empresa fa un pas més en la seva expansió als Estats Units, que va començar el 2001 amb un estudi de mercat a càrrec de l’oficina d’ACCIÓ a Miami.

Segons el director comercial de Kriskadecor, Josep Maria Sans, “aquesta implantació als Estats Units és una gran oportunitat i al mateix temps un repte per seguir la nostra trajectòria de creixement empresarial guanyant presència en un territori amb tan potencial com el nord-americà”. Sans assegura que “aquest pas endavant ens permetrà afrontar el futur generant noves oportunitats de negoci i consolidar la nostra marca a nivell global”.

Als Estats Units Kriskadecor ja ha participat en diversos projectes, com la decoració de les oficines de Google i Paypal a Califòrnia, la de l’hotel Novotel a Times Square de Nova York, la de l’aeroport d’aquesta ciutat o la de l’esabliment Hard Rock Cafe de Minneapolis. També ha estat responsable en alguna edició de la decoració de l’escenari de la cerimònia dels Òscar a Los Angeles i de l’atrezzo de diverses pel·lícules de Hollywood. Actualment un 70% de la facturació de l’empresa prové de les vendes a l’exterior, principalment als Estats Units, Gran Bretanya, Alemanya, Singapur i Japó. També han participat en projectes a Nova Zelanda.

L’empresa es va fundar el 1926 a la Conca de Barberà per produir cadena metàl·lica anti-insectes. Per Josep Maria Sans, “Kriskadecor és una empresa amb més de 90 anys, ja amb la tercera generació al capdavant de la direcció, que sempre ha incorporat un salt en la innovació, el desenvolupament de tecnologia i producte propi en cada nova etapa de l’empresa”. Afegeix que “des de l’inici es va desenvolupar un producte patentat per cortines anti-insectes fins a dia d’avui on el principal potencial és crear instal·lacions en el món del interiorisme i la decoració” i que “els resultats mostren com Kriskadecor sempre es manté a l’avantguarda en innovació”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp