J.Ardila

L’empresa Rifacli ampliarà les seves instal·lacions a Montblanc

L'objectiu és construir una nova nau logística a tocar de l'actual fàbrica

L’Ajuntament de Montblanc ha anunciat que l’empresa de galetes Rifacli ampliarà les seves instal·lacions a la capital de la Conca de Barberà. L’objectiu de l’empresa és construir una nova nau de 3.000 metres quadrats a tocar de les actuals instal·lacions. Això els permetrà deixar d’utilitzar un magatzem que ara tenen a uns tres quilòmetres de la fàbrica, que és més petit. L’alcalde, Josep Andreu, ha assegurat que «això és una mostra més de que el teixit industrial de Montblanc està sortint de la crisi econòmica». 

L’Ajuntament està treballant ara en els tràmits urbanístics necessaris per dur a terme l’ampliació. L’empresa treballa amb l’objectiu de poder tenir llest el projecte al febrer, un cop acabada la campanya de Nadal, que és una de les èpoques amb més feina. Llavors començarien les obres per construir la nova nau logística, en uns terrenys situats just a tocar de l’empresa, entre el cementiri i la carretera. 

Més a llarg termini, l’empresa de galetes treballa amb l’objectiu de construir una nova nau, de 3.500 metres quadrats, per obrir noves línies de negoci. «Ens han explicat que volen treballar amb productes de geladeria, per desestacionalitzar la producció de l’empresa», ha assegurat l’alcalde, Josep Andreu.

L’ampliació de l’empresa permetrà a l’Ajuntament reordenar urbanísticament tot l’entorn del cementiri. L’objectiu del consistori és construir un nou aparcament, ja que actualment s’utilitza el terreny on, precisament, es farà l’ampliació de la fàbrica. «Volem reordenar tota la zona, i millorar el accessos i l’aparcament al cementiri, sobretot per Tots Sants», ha afegit Andreu. Això, però, es faria de cara a l’any vinent. 

Amb la Rifacli ja són dues les empreses montblanquines que han anunciat la seva intenció d’ampliar instal·lacions. Fa uns mesos, l’empresa SIMO va confirmar la voluntat d’ampliar les instal·lacions amb una nova nau de 3.000 metres quadrats. 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp