Ràdio Montblanc

L’Entesa fa un donatiu de 4.500 euros a Càritas

Són els diners de més que han cobrat com a regidors des de que han format part del govern d'unitat

L’Entesa ha fet una donació de 4.500 euros a Càritas de Montblanc. Es tracta d’uns diners que la formació política ha recaptat durant el temps que han format part de l’equip de govern.

L’any 2014, l’Entesa es va abstenir en l’aprovació dels pressupostos, quan es va decidir augmentar la partida destinada a retribuir els càrrecs electes amb l’entrada dels 13 regidors al govern d’unitat. Ja llavors, els dos regidors de l’Entesa es van comprometre a fer aquest donatiu a una entitat de caires social. “Nosaltres ens vam abstenir i ens vam quedar sols reclamant que la partida s’havia de repartir i no multiplicar”, explica la regidora Agnès Ribó. Els dos regidors han assegurat que “ho hem fet ara perquè s’acaba la legislatura i nosaltres no ens presentem a les eleccions, ningú pot pensar que estem fent campanya electoral”.

Des de Càritas, el seu director, Josep Maria Palau, ha volgut agrair el gest de l’Entesa, i ha assegurat que “des del mes d’octubre que el Banc d’Aliments no ens porta aliments i aquests diners ens aniran molt bé per solucionar quatre mesos de compra d’aliments”. Afegeix que “cada mes gastem uns mil euros en compra d’aliments, i aquests diners ens aniran molt bé i en tindrem prou fins al proper gran recapte del Banc d’Aliments”.

Josep Ardila i Agnès Ribó, els dos regidors de l’Entesa han fet entrega del donatiu aquest dimecres al local que Càritas té a la plaça Catalunya. Han entregat un comprovant de la transferència ja que el xec, asseguren, tenia un cost més elevat.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp