Ràdio Montblanc

L’equip de govern defensa l’acord de la piscina amb al càmping davant les crítiques de l’oposició

El regidor de la FIC va mostrar dubtes sobre el projecte de la piscina

L’equip de govern de l’Ajuntament de Montblanc va haver de defensar aquest dimecres el conveni amb el càmping de Montblanc per la piscina coberta, davant les crítiques de l’oposició.

Durant la sessió plenària d’aquest dimecres, el regidor de la FIC Toni Gutiérrez, al torn de precs i preguntes, va mostrar dubtes sobre el funcionament d’aquest conveni i de la piscina coberta del càmping com a equipament municipal. Gutiérrez va posar en dubte que la piscina reuneixi les condicions tècniques que demana la normativa pública. “Jo crec que no fareu la piscina perquè teniu altres prioritats. Heu pensat si complirà la normativa la temperatura de l’aigua o la temperatura de l’aire?”, es preguntava el regidor a l’oposició. “Heu anunciat una piscina coberta que de coberta no té res, i que no s’assembla a altres exemples com els que tenim a Valls o Alcover”, va afegir.

L’equip de govern va admetre que encara s’han d’ajustar paràmetres, i que no s’ha complert la data del 15 de setembre per començar a oferir el servei, però asseguren que en aquest fòrmula hi veuen una bona oportunitat. “Intentarem convertir la piscina del càmping en la piscina coberta de Montblanc. Si no ens en sortim, doncs ens plantejarem construir una piscina coberta”, assegurava l’alcalde, Josep Andreu.

En aquest sentit, el primer tinent d’alcalde, Francesc Benet, destacava que “aquest projecte ens ajudarà a fer la massa crítica necessària per poder fer una instal·lació amb més garanties econòmiques per poder-la sostenir, ja que no és fàcil”.

Des de la CUP, la regidora Laura Aluja també va preguntar sobre el conveni amb el càmping per la piscina. Aluja va ser crítica amb, segons el seu grup, les expectatives que ha creat l’equip de govern sobre aquest tema. “Demanem que no es vengui fum als ciutadans”, destaquen. L’alcalde va tornar a destacar que “creiem que pot ser compatible, i tot i que encara ens falten coses per concretar, ho volem intentar. No tenim cap inconvenient en rectificar si és necessari”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp