Ràdio Montblanc

L’equip de govern titlla d’electoralisme el ple sobre la riuada que ha demanat Junts per Montblanc

Agrupament Catalanista presentarà una moció pròpia que és la que votarà a favor

L’equip de govern de l’Ajuntament de Montblanc ha criticat la convocatòria del ple extraordinari que ha demanat el grup de Junts per Montblanc. En un comunicat fet públic, Agrupament Catalanista assegura que “aquesta convocatòria té un caràcter clarament electoralista i busca només la notícia, sense cap voluntat de treballar amb l’Ajuntament per aconseguir el màxim de recursos de les institucions”.

Afegeixen també que “tampoc busca solucions per les moltíssimes necessitats que s’han generat, més quan des dels inicis de l’aiguat hi va haver una crida a la unitat davant de les greus afectacions”. L’equip de govern assegura que l’Ajuntament ha treballat per intentar millorar la situació dels afectats des del primer moment, i destaquen que “el govern ha posat a disposició dels veïns i veïnes tots els recursos municipals per tal d’aconseguir atendre a tothom el més aviat possible i creiem, molt sincerament, que si bé, potser, no tot ho hem gestionat amb la màxima perfecció, els esforços han estat molt i molt notables i eficaços”.

En declaracions a Ràdio Montblanc i TAC12, l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, ha assegurat que “nosaltres els vam convocar a les reunions amb la voluntat d’anar tots a una. Ja que vam tenir aquesta actitud, que ens trobem al registre d’entrada a l’Ajuntament la convocatòria d’un ple amb unes resolucions sense saber-ne res, no correspon a la voluntat d’unitat que van manifestar que volien tenir”.

Andreu assegura que Agrupament Catalanista presentarà una moció pròpia que és la que votaran a favor. Per tant, tot fa indicar que la moció que presentarà Junts per Montblanc no tirarà endavant.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp