Ajuntament de Montblanc

L’ermita de Sant Josep acollirà un camp de treball per a joves aquest estiu

Hi podran participar joves de 14 a 18 anys

L’entorn de l’ermita de Sant Josep de Montblanc serà aquest estiu acollirà el camp de treball organitzat per l’Ajuntament i l’Oficina Jove de la Conca de Barberà. Tindrà lloc del 15 al 26 de juliol i està adreçat a joves de 14 a 18 anys.

El treball a realitzar consistirà en la neteja, el condicionament d’espais i el desbrossament de diversos trams de l’entorn natural de l’ermita de Sant Josep. Són feines que no requereixen el coneixement d’habilitats especials. A més, es comptarà amb la presència de persones amb coneixements tècnics de les accions a realitzar.

Els participants es dividiran en grups per dur a terme diverses tasques, i també es redactarà un diari del camp de treball, així com es recolliran i seleccionaran les fotografies realitzades durant el dia. L’horari de l’activitat és de 9 del matí a 1 del migdia.

A més a més, també s’oferiran activitats lúdiques i teòriques per complementar les tasques que els participants faran sobre el terreny. Les inscripcions estan obertes des d’aquest dilluns i tancaran el 28 de juny, el camp de treball s’ha limitat a un màxim de 10 joves i té un preu d’inscripció de 30 euros. Amb tot plegat, l’Ajuntament de Montblanc vol fomentar la cura i estima per l’entorn natural.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp