Cedida

Les contribucions especials pel carrer Senan es podran baixar un 20%

El projecte de l'empresa Hidráulica i Obras SA és més econòmic del que estava previst

L’Ajuntament de Montblanc rebaixarà les contribucions especials als veïns del carrer Senan un 20%. El consistori va treure a licitació les obres per un cost de 371.000 euros, però un cop tancat el període de presentació de projectes l’empresa que ha fet la millor oferta l’ha rebaixat fins als 261.000 euros.

L’empresa encarregada de fer l’obra serà Hidráulica y Obras SA, que va fer la millor oferta d’entre les catorze presentades i tindrà un termini d’execució de tres mesos.

Això permetrà al consistori rebaixar les contribucions especials per als veïns un 20%. Així ho va explicar l’alcalde, Josep Andreu, durant el ple celebrat aquest passat dimecres. “En base a la voluntat negociadora que sempre hem tingut, ens hem posat en contacte amb els veïns per intentar que retirin els contenciosos i que puguem tirar endavant les obres”, destaca Andreu. L’alcalde també ha volgut destacar que aquesta rebaixa no anirà en detriment de les obres, que es podran fer amb la mateixa qualitat.

L’alcalde espera que en els propers mesos es pugui enllestir una obra històrica i important per millorar la mobilitat a tota la zona escolar i esportiva del municipi.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp