EFMR

Les entitats de l’Espluga demanen recuperar la programació de l’emissora municipal

En un comunicat asseguren que la parada de les emissions està tenint conseqüències per les entitats

La Coordinadora d’Entitats de l’Espluga de Francolí ha fet un públic un comunicat on mostra la seva “inquietud” en relació a la situació d’aturada de l’Espluga FM Ràdio des de fa més de sis mesos.

La coordinadora destaca que “com a poble hem tingut la sort immensa de poder gaudir de L’Espluga FM Ràdio des de l’any 1984. Volem ressaltar de manera especial la tasca duta a terme pels components de l’emissora durant els últims anys”, i afegeix que “la seva dedicació ha permès fer arribar de manera immediata la informació sobre fets locals i comarcals a tots els espluguins”

També destaquen que “l’aturada de les emissions de l’EFMR ha tingut conseqüències per la coordinadora”, ja que les entitats utilitzaven l’agenda del web de l’emissora per coordinar i publicar les activitats que es realitzen al municipi. “El fet que l’agenda que conté la web de l’Espluga FM Ràdio tampoc estigui actualitzada dificulta la planificació de les activitats de les entitats, associacions i institucions de l’Espluga”, expliquen.

La Coordinador d’Entitats acaba el comunicant demanant que “s’agilitzin al màxim les gestions per trobar una solució que permeti recuperar l’activitat de les emissions de la ràdio, l’Espluga FM Ràdio és vital per al nostre poble”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp