Festes de la Serra

Les Festes de la Serra tindran una joia única i exclusiva triada en un concurs

La peça presentada per Josep Maria Bultó n'ha resultat guanyadora

Les Festes de la Serra de Montblanc tindran un record únic i exclusiu en forma de medalla d’or. Es tracta d’un producte d’alta qualitat que la comissió organitzadora de les festes, a través d’un jurat, ha triat en un concurs on hi han participat diverses joieries de Montblanc.

La idea va sortir de la comissió d’hisenda de les Festes, liderada per Francesc Mateu. En una reunió amb les joieries es va acordar que cada joier presentaria una peça exclusiva per fer-ne un concurs. La tria va tenir lloc el passat Dissabte Sant a la sala de plens de l’Ajuntament de Montblanc amb l’ajuda d’un jurat. Després d’una votació molt ajustada, la peça presentada per la joieria Josep Maria Bultó va resultar guanyadora. Es tracta d’una medalla de 14 gr d’or, amb un brillant i la imatge de la Mare de Déu de la Serra juntament amb altres elements de Montblanc, com el Pont Vell. És una medalla exclusiva de les Festes de la Serra que servirà per recordar les festes extraordinàries d’aquest 2016.

La peça es presentarà públicament el proper 13 de maig en el marc de els Festes de Sant Maties, i a partir de llavors aquells que hi estiguin interessats la podran adquirir. Serà el mateix dia que es presenti el marxandatge oficial de les Festes a la sala de les Corts Catalanes del claustre de Sant Francesc.

La comissió organitzadora de les Festes de la Serra vol fer un agraïment especial a totes les joieries que van fer l’esforç de participar al concurs i presentar la seva proposta de joia, i vol felicitar a la joieria guanyadora.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp