Aj. Montblanc

Les llums de Nadal també arribaran aquest any fora del centre històric

S'instal·laran al carrer Pintor Potau, Dionís Mestre i a la zona de la carretera

L’Ajuntament de Montblanc ha començat a instal·lar aquesta setmana els llums de Nadal. Enguany s’il·luminarà tota l’àrea comercial de la vila, arribant al màxim nombre de carrer possibles. Gràcies a un acord de l’Ajuntament amb la Unió de Botiguers de Montblanc,enguany s’ampliarà i es posaran més enllà del centre històric.

Entre aquests carrers que també acolliran la il·luminació nadalenca hi ha el Pintor Potau, el Dionís Mestre i el tram de la carretera que travessa Montblanc. En aquest cas, els llums s’instal·laran a les faroles de tota la carretera. Com cada any, també s’instal·laran a l’eix comercial del centre format pel carrer Major, Riber i Plaça Major.

Aquesta nova il·luminació de Nadal ha fet augmentar el seu cost, passant dels 4.000 euros als 10.000, que seran finançats a parts iguals per la regidoria de comerç de l’Ajuntament i la Unió de Botiguers.

A la vegada, s’estan preparant tota una sèrie d’actes per a dinamitzar les compres durant els dies de Nadal que es presentaran en els pròxims dies.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp