Ràdio Montblanc

Les noves cares de l’Ajuntament de Montblanc

Dels tretze regidors, set s'incorporen al plenari municipal per primera vegada

La constitució del nou Ajuntament el passat dissabte va suposar també l’entrada el consistori de set cares noves, set regidors electes que s’estrenen al plenari municipal.

Per part d’Agrupament Catalanista de Montblanc, una de les noves incorporacions és la de Sílvia Lafebre, número 4 de la candidatura, que va destacar que “estic molt contenta i il·lusionada per afrontar aquest nou repte”. Oriol Pallissó, número set de la llista, és el regidor més jove del consistori. Pallissó va destacar que “afronto el repte amb molta il·lusió, crec fermament en aquest projecte, i amb la meva joventut crec que puc aportar il·lusió i ganes de treballar”. Marta Civit, una altra de les cares noves, també va destacar que “estic molt emocionada i amb moltes ganes de començar a treballar i tirar endavant els projectes”. Tots tres formaran part de l’equip de govern i per tant tindran diverses carteres assignades, si bé encara no s’ha donat a conèixer al nou cartipàs municipal.

Per part de la CUP, els seus dos representants s’estrenen al consistori. Laura Aluja, la cap de llista, va assegurar que “ho afrontem amb molta il·lusió i amb ganes de treballar i posant el focus a tots arreu, venim a fer oposició i a treballar”. El número 2, Roger Sosa, també va dir que “farem oposició i ho farem de manera constructiva, no sempre votarem no, sempre segons el tema i el moment”.

Finalment, les dues darreres cares noves del consistori són les dels dos representants de CiU, que s’estrenen al saló de plens. El seu cap de llista, Cesc Viñas, va assegurar que “és un gran orgull està aquí com a regidor com una persona que sempre he estat implicat en el poble, és una gran satisfacció personal”. Marc Vinya, número 2 de la llista, destacava que “afrontem aquests quatre anys amb voluntat de servei i amb ganes de treballar per tothom, estem a la seva disposició”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp