Ràdio Montblanc

Les obres al pont nou traslladen l’estació d’autobusos davant del CAP de Montblanc

El pont ja es troba tallat al pas de vehicles

Des d’aquest dilluns, el trànsit al pont nou de Montblanc està ja tallat. Les obres de construcció de la nova passarel·la han obligat a prohibir el pas de vehicles durant uns dos mesos.

Les obres formen part de tota la remodelació de l’entorn del Pont Vell, que està impulsant l’Ajuntament de Montblanc. L’alcalde, Josep Andreu, ha explicat que “amb la passarel·la, d’un metre i mig d’amplada, arreglarem el problema de circulació de vianants que teníem al pont nou, que era un perill passar-hi a peu”. També destaca que “la passarel·la donarà una nova perspectiva al Pont Vell”.

Tot i els cartells que s’han instal·lat on s’informa de que el pont es troba tallat al trànsit, aquest matí encara hi havia alguns vehicles que s’han trobat que no hi podien passar. També es prohibeix el pas de camions i autobusos pel carrer Muralla Santa Tecla.

Les obres també han obligat a traslladar, de manera provisional, l’estació d’autobusos. Ara es troba al carrer Jaume Llecha, just davant del centre d’atenció primària de Montblanc. Aquest matí els primers usuaris del bus ja han utilitzat la nova estació.

Mentre durin les obres del pont, l’Ajuntament també aprofitarà per asfaltar el carrer Muralla Santa Tecla, molt malmès pel pas de camions i vehicles pesants

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp