Ràdio Montblanc

Les veus de dones, protagonistes del 8M a Ràdio Montblanc

Adomont fa un programa especial dedicat a les dones de diverses generacions

Ràdio Montblanc dedica aquest dijous 8 de març bona part de la seva programació a les dones. L’informatiu diari farà un repàs de tots els actes que es fan a Montblanc i la Conca de Barberà per commemorar aquest dia, i es farà un seguiment informatiu de tots aquests actes per donar-hi visibilitat. A més, l’espai ‘Passió pel turisme’ parlarà del paper de la dona al món del turisme. Es tracta d’una secció que s’emet cada setmana a Ràdio Montblanc i que també es distribueix a altres emissores de La Xarxa.

D’altra banda, la programació de Ràdio Montblanc s’omplirà aquest dijous de veus de dones. El més destacat serà el programa ‘Adomont a la Ràdio’, editat per l’associació de dones de Montblanc, que avui reunirà a dones de diverses generacions per parlar de les seves experiències a la vida i en el món del treball. El programa es podrà escoltar a les 7 de la tarda.

Més tard, a les 8 del vespre, el programa ‘Connexió Skokiaan’, presentat per Ruben Sanjuan, farà una edició especial del programa punxant música reggae dedicada a les dones o cantada per dones. El programa s’emet cada dijous de 8 a 10 del vespre i és uns sessió de música en directe punxada amb vinils.

Al migdia, a les 12, s’emetrà un dels programes d’Habana Vieja, en aquest cas dedicat a les dones i les havaneres.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp