Gerard Bosch/EFMR

L’espluguí David Ferrer rep la distinció de Mestre Artesà Alimentari

Es destaca la seva llarga trajectòria en el camp de la pastisseria artesana

El Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya ha atorgat el diploma de Mestre Artesà Alimentari al pastisser espluguí David Ferrer en reconeixement a la seva trajectòria professional.

L’espluguí, propietari de la Pastisseria Ferrer, és una de les 26 persones que rebran enguany aquest diploma. Per David Ferrer el diploma és un reconeixement a la tradició familiar que ha après del seu pare i expressa: “em fa molta il·lusió perquè el meu pare s’ha dedicat molts anys a aquesta feina i estic molt content per ell”.

Ferrer rebrà el diploma de Mestre Artesà Alimentari després que el Gremi de Pastissers de Tarragona presentés la proposta a la Comissió d’Artesania Alimentària Catalana. Tots els reconeguts han d’acreditar una llarga trajectòria professional, el domini tècnic del seu ofici, experiència i mèrits de caràcter extraordinari en la pràctica de l’ofici.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp