Essències Jazz Festival

L’Essències Jazz Festival torna a Montblanc

Se celebrarà a la Muralla de Santa Tecla el 27 i 28 d'agost

Després de no poder celebrar l’edició del 2020, l’Essències Jazzz Festival torna enguany amb una doble cita, a Montblanc i Menorca.

Aquest dimarts s’han posat a la venda les entrades per la sisena edició del festival, que a Montblanc tindrà lloc els dies 27 i 28 d’agost.

l’Essències Jazz Festival 2021 arrencarà a Es Claustre de Maó (Menorca) el proper 31 de juliol amb Gonzalo del Val Trio ft. Benet Palet, presentant el seu nou treball “Cancionero”.

El 27 i 28 d’agost serà el torn de Montblanc. Dissabte la Muralla de Santa Tecla de la capital de la Conca de Barberà acollirà tres concerts inèdits capitanejats també per primeres espases del jazz: Marco Mezquida & Chicuelo, Ignasi Terraza Trio ft. Josep Maria Farràs i Carles Margarit Quintet recordant Joan Margarit. Essències en estat pur.

L’explosiu Albert Pla serà el cap de cartell del Cara B de l’Essències la nit de divendres a Montblanc, i compartirà escenari amb la banda autòctona Bandarra Street Orkestra, que cinc anys després tornarà a trepitjar l’escenari del Cara B del festival.

L’entrada anticipada del festival a Montblanc d’una sola nit serà de 18€ i l’abonament de dos dies de 28€. No hi faltaran, com altres anys, foodtrucks amb gastronomia amb productes de KM0 i vins de la DO Conca de Barberà.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp