Ràdio Montblanc

L’Estat reprendrà les obres de l’A-27 al Coll de Lilla abans d’acabar l’any

El primer objectiu és construir el viaducte que ha d'unir Valls amb l'entrada al túnel del Coll de Lilla

El Ministeri de Foment reprendrà les obres de l’A-27 abans d’acabar l’any. Així ho va confirmat l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, que la setmana passada va rebre una trucada del delegat de Foment a Catalunya confirmant aquesta intenció. L’objectiu és reprendre les obres amb la construcció del viaducte que ha d’unir el tram de Valls fins a la boca del futur túnel del Coll de Lilla.

Això ja es contempla als pressupostos actuals, amb una inversió de 2 milions 900 mil euros. Després, segurament al gener, passat Reis, el ministeri començaria a perforar el túnel del Coll de Lilla. Andreu creu que és una bona notícia però es mostra expectant: “en els propers dies tindrem una reunió amb Foment per conèixer els detalls del projecte, esperem que tot tiri endavant”. També ha assegurat que en aquesta reunió se’ls presentarà el projecte que després unirà el Coll de Lilla amb l’entrada a l’autopista a Montblanc, construint quatre carrils a la variant de Montblanc.

Fonts del Ministeri de Foment han confirmat la intenció de reiniciar les obres de l’A-27. En l’actualitat ja s’han executat tres trams de l’autovia entre Tarragona i Valls. El darrer es va posar en marxa el desembre de l’any passat. Ara mateix, l’autovia suma prop de 23 quilòmetres i la inversió total ha estat de 211 milions d’euros.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp