EFMR

L’Hoquei espluguí i montblanquí s’uneixen mitjançant un conveni de col·laboració

Jugaran junts aquesta temporada per poder mantenir les diverses categories

L’Hoquei de l’Espluga de Francolí i el de Montblanc s’uneixen mitjançant un conveni de col·laboració pel qual els equips de totes les categories es confeccionaran amb jugadors de les dues localitats i jugaran sota el nom de la Secció d’Hoquei del Casal de l’Espluga.

Serà durant aquesta nova temporada quan s’estrenarà la fusió entre els dos clubs d’hoquei de la comarca que durant molts anys han mantingut una forta rivalitat, però que a partir d’ara, per poder presentar equips de totes les categories, uniran esforços i així tots els equips presentaran jugadors de la Conca.

Al mateix temps, l’acord beneficia a l’hoquei comarcal en dos aspectes. El primer és que no quedaran categories desertes perquè entre els jugadors d’un i altre club es podran confeccionar plantilles suficientment llargues per poder competir. El resultat de disposar de més jugadors es fa visible en la quantitat d’equips que presentarà la Secció d’Hoquei que serà de 14 equips, mentre la temporada passada es comptava amb 6 equips i el Sènior. D’altra banda, se’n beneficiarà el nivell dels equips “A”, ja que hi jugaran els millors jugadors de la Conca.

D’aquesta forma, com expressava el president de la Secció d’Hoquei del Casal de l’Espluga, Jordi Creus, serà més possible que equips de l’escola puguin estar competint als Campionats de Catalunya. El conveni també serveix perquè els equips puguin utilitzar les pistes dels dos municipis i es puguin programar més entrenaments sense solapaments d’ús de la pista.

Aquest nou projecte, que ha de donar impuls a l’hoquei de la Conca de Barberà, s’iniciarà amb la presentació dels equips d’aquest diumenge 7 de setembre al pavelló del Casal de l’Espluga.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp