Cedida

Lilla reclama la construcció del pont al camí de Can Magre, afectat per les obres de l’A-27

Un modificat del projecte elimina ara aquest pas elevat que s'havia previst inicialment

El ple de l’Ajuntament de Montblanc va aprovar, per unanimitat de tots els regidors i regidores, una moció per demanar al Ministeri de Transport i Mobilitat Urbana que construeixi un pas elevat al camí de Can Magre a Lilla, afectat per les obres de l’A-27.

El projecte, pactat inicialment, preveia ja aquest pas elevat, però sembla que ara ha desaparegut del traçat de l’obra. En un modificat del projecte que es va conèixer fa unes setmanes, es pot veure com aquest pas elevat desapareix. El modificat preveu connectar directament l’autovia amb la N-240, evitant les rotondes previstes inicialment, que només utilitzaran els que agafin directament la nacional, com els veïns que vulguin anar a Lilla.

Els veïns i veïnes de Lilla van participar aquest dimecres al ple, donant suport a aquesta moció. Demanen que no es modifiqui el projecte inicial i que es mantingui la construcció d’aquest pas elevat, com se’s havia promès inicialment. L’alcaldessa pedània, Glòria Rovira, va assegurar que “per aquí no hi passem, van prometre el pont i l’han de fer”. L’alcalde, Josep Andreu, va dir que “estic al vostre costat, ho lluitarem, i ens manifestarem si cal, com ja hem fet altres vegades”.

Rovira assegura que “ara s’han inventat que com que connectaran l’autovia amb la nacional no cal el pont, i això no és cap benefici per Lilla”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp