Cedida

‘Lo nostre arròs’, el primer producte sorgit de la fira Safrània de Montblanc

L'empresa espluguina On the Rocks i uns arrossaires d'Amposta van gestar a Montblanc aquest nou licor d'arròs

El proper divendres 11 de març a 2/4 de 8 del vespre, la Sala de les Corts Catalanes del claustre de Sant Francesc de Montblanc acollirà la presentació del licor artesà d’arròs “Lo nostre arròs”. Aquest nou licor és el resultat de la col·laboració de dues empreses que es van conèixer el passat mes de novembre durant la celebració de Safrània. Per una banda el productor d’arròs “Lo nostre arròs” d’Amposta, i de l’altra, On the Rocks, que elabora licors a l’Espluga de Francolí.

La presentació inclourà una demostració de cocteleria a càrrec del barman José Rondina de l’empresa Cocteling, qui precisament també va prendre part en la darrera edició de Safrània. Els assistents a la presentació podran degustar aquest nou licor d’arròs que es presenta en el format habitual dels licors On the Rocks i compta amb una etiqueta de disseny molt elegant. Serà el primer acte gastronòmic que s’organitza a Montblanc inclòs dins les activitats previstes a la vila per tal de donar visibilitat a la campanya “Catalunya, regió europea de la gastronomia 2016”.

Aprofitant la presentació, aquell mateix vespre, el Sant Francesc Restaurant celebrarà la recent obtenció del guardó de Slow Food Catalunya 2016 oferint un menú temàtic d’arròs del Delta de l’Ebre que s’acompanyarà amb Vins de Pedra de Montblanc. L’aforament és limitat i cal fer reserva directament al restaurant.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp