Discoteca QuedeQue

L’oci nocturn reobre a Montblanc després de dinou mesos tancat

La discoteca QuedeQue obrirà dissabte amb el 70% d'aforament

La reobertura de l’oci nocturn és ja una realitat. La matinada d’aquest dijous ja podran obrir els locals que han estat prop de 20 mesos tancats a causa de la pandèmia.

A Montblanc, la discoteca QuedeQue obrirà portes la nit de dissabte, entre les 12 de la nit i les 6 de la matinada. Tindrà un aforament limitat del 70%, caldrà mascareta en tot moment i serà necessari presentar el certificat Covid per poder entrar. Avui el TSJC ha avalat la mesura que havia demanat la Generalitat. No caldrà, però, distància intrapersonal. Al QuedeQue aforament permetrà l’entrada de fins a 500 persones.

En una entrevista a Ràdio Montblanc, el seu propietari, Xavi Santnicolàs, ha explicat que “ha estat un any molt dur, esperem que aquesta sigui la definitiva”. Aquesta setmana obriran dissabte i dilluns, tenint en compte que el dimarts dia 12 d’octubre és festiu, i aniran programant actes setmana a setmana. “No programarem molt abans per evitar haver de suspendre si tornem enrere, anirem setmana a setmana”, explica el propietari del QuedeQue. Per Sant Joan van poder obrir, però un brot de Covid els va obligar a tancar pocs dies després, i ja no han tornat a obrir fins ara.

No caldrà comprar l’entrada abans, es farà el mateix dia a taquilla fins a omplir l’aforament.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp