Cedida

L’ocupació turística fregarà el 100% aquesta Setmana Santa a la Conca

S'espera que la plena ocupació s'allargui fins després de la Setmana Medieval

Els allotjaments de la Conca de Barberà registraran un ple absolut aquesta Setmana Santa. S’espera que l’ocupació sigui pràcticament del 100%. Tot i l’anunci de pluges que es preveia a principis de setmana, sembla que finalment farà bon temps i els turistes no han anul·lat reserves.

Enguany, a més, s’espera que aquesta ocupació s’allargui pràcticament tres setmanes, ja que tot just després de pasqua arrenca la Setmana Medieval de Sant Jordi. Això farà que els establiments de tota la comarca també estiguin plens. El president de l’associació d’hostaleria de la Conca de Barberà, Josep Ramon Guiu, ha destacat que “esperem tenir una ocupació del 100%. Estem preparats per rebre als turistes i oferir-los una activitat variada i atractiva”.

A Montblanc, l’Oficina de turisme ha adaptat aquests dies els seus horaris i activitats per atendre l’arribada massiva de visitants. Ja n’han rebut molts durant tota la setmana, i esperen continuar amb aquest ritme ja fins després de la Setmana Medieval.

Aquests dies s’ha ampliat l’oferta de visites guiades i també els museus de Montblanc amplien el seu horari habitual. “La celebració de la Setmana Santa comporta un increment de visitants, i hem ampliat visites, que també es faran aquest dijous, i la visita a la muralla es pot fer per lliure aquests dies”, explica la tècnica de turisme, Natàlia Moruno.

Aquest cap de setmana, a més, des de turisme s’ha organitzat una nova edició de la Vermutada Popular, en el marc de les activitats de Safrània 365, que té la voluntat de donar a conèixer els productes de proximitat. Es farà dissabte i diumenge davant l’Oficina de turisme amb música i vermuts i gastronomia del territori.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp