Oficina de Turisme

L’Oficina de Turisme de Montblanc rep el Certificat d’Excel·lència de TripAdvisor 2016

Es manté un reconeixement que ja havia obtingut el 2015

L’Oficina de Turisme de Montblanc ha rebut el Certificat d’Excel·lència de TripAdvisor® 2016. Aquest reconeixement es concedeix des de fa sis anys als negocis i equipaments turístics que han rebut bones opinions de forma sistemàtica a TripAdvisor. Normalment els guanyadors del Certificat d’Excel·lència són allotjaments, restaurants i atraccions d’arreu del món que ofereixen als seus usuaris una experiència de qualitat superior de manera continuada.
En aquest cas, les opinions sobre l’Oficina de Turisme de Montblanc van més enllà del propi servei d’atenció i informació al visitant i fan referència a l’experiència del viatger durant la seva estada a la vila: visites guiades, monuments, ambient, establiments, activitats a fer, etc.

El Certificat d’Excel·lència té en compte la qualitat i la quantitat de les opinions enviades a TripAdvisor pels viatgers al llarg dels darrers 12 mesos. És necessari mantenir una puntuació mínima general de quatre punts sobre cinc, tenir un número mínim d’opinions i un perfil a TripAdvisor amb una antiguitat mínima d’un any.

La gran importància mundial de TripAdvisor està en el fet que són els mateixos viatgers els que recomanen als futurs visitants, un dels canvis de paradigma que ha comportat la irrupció de la tecnologia en el turisme. Per tal de donar més visibilitat i transparència a aquestes opinions, l’Oficina de Turisme de Montblanc ha posat un enllaç directe que es pot consultar des de la pàgina de Facebook Montblanc Medieval.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp