Cedida

L’Oficina Jove estrena ‘La Carpa al pati’ per acostar-se als joves de la Conca

Una vegada al mes es traslladaran als instituts amb diverses propostes sobre temes d'interès juvenil

Amb l’objectiu d’arribar als més joves, l’Oficina Jove de la Conca de Barberà impulsa la nova iniciativa ‘La carpa al pati’, que portarà als instituts informació i orientació sobre temes d’interès juvenil.

Una vegada al mes, i a l’hora del pati, la carpa de l’Oficina Jove visitarà els instituts amb diverses activitats per arribar als joves de la comarca. Concretament, el projecte consisteix en la creació d’un espai participatiu, informatiu i sensibilitzador als centres d’educació secundària i Batxillerat de la Conca de Barberà. En cada ocasió, tractarà una temàtica de manera monogràfica. Els alumnes, durant la seva hora del pati es podran acostar a la carpa i participar de les propostes que plantejarà l’Oficina Jove.

L’objectiu d’aquest projecte és donar a conèixer els recursos, serveis i les activitats juvenils existents a la comarca i dotar els joves d’una informació contrastada, integral i veraç sobre qualsevol aspecte d’interès juvenil.

Les tècniques de Joventut de l’Oficina Jove seran les responsables de dinamitzar aquest espai. Aquest projecte es realitza amb la complicitat dels equips directius dels centres educatius. La primera sortida de la carpa serà el proper 6 de febrer a l’Institut Martí l’Humà de Montblanc. Durant el mes de febrer, s’explicarà què és l’Oficina Jove i quins serveix ofereix. La carpa es traslladarà als dos instituts de Montblanc, a l’Espluga i a Santa Coloma de Queralt.

El mes de març la carpa servirà per explicar la transició escola-treball, mentre que a l’abril es farà en col·laboració amb Ràdio Montblanc un programa musical de ràdio amb els joves dels instituts, que podran dedicar les seves cançons. I al maig la carpa servirà per explicar totes les activitats que l’Oficina Jove realitza durant l’estiu.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp