Òmnium Cultural

Marcel Mauri presentarà a Montblanc la seu territorial d’Òminum Cultural a la Conca

Era una de les poques comarques sense una seu de l'històrica entitat

La Conca de Barberà tindrà una seu territorial d’Òmnium Cultural. Era una de les poques comarques catalanes sense seu de l’entitat, que a la comarca aplega 600 socis. La presentació de la gestora d’Òmnium Cultural es farà aquest proper diumenge 22 de setembre amb un acte a la plaça 1 d’octubre. A l’acte hi participarà el vicepresident d’Òmniun, Marcel Mauri, que conversarà amb l’escriptora montblanquina Carme Martí sobre el llibre ‘Ho tornarem a fer’ de Jordi Cuixart.

Un grup de socis d’Òmnium de la Conca i de la Baixa Segarra han decidit impulsar una secció comarcal de l’entitat, tenint en compte el gran nombre de socis que hi ha a la comarca. Fa uns mesos que es van iniciar els tràmits per crear la seu territorial. Des d’aleshores s’ha creat un grup motor que treballa amb aquest propòsit i que s’ha anat reunint regularment a diversos municipis de la Conca.

Per tot plegat, es realitzaran dues presentacions d’aquest grup i de la junta gestora que ha d’impulsar la seu territorial fins a l’assemblea de socis que en ratifiqui la creació i nomeni una junta oficial. Un grup motor i una junta gestora oberts a la participació de qualsevol soci. La primera tindrà lloc a Montblanc el pròxim 22 de setembre.

El segon acte serà el divendres 4 d’octubre a la Sala Gran del Castell dels Comtes de Santa Coloma de Queralt i comptarà amb la presència de Marina Llansana, vicepresidenta d’Òmnium Cultural, que participarà en una taula rodona de la campanya JO ACUSO.

Aquesta setmana dos membres de la gestora passaran pel programa Carrer Major per explicar com treballen en la creació d’una seu territorial de l’entitat a la comarca.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp