DO Conca de Barberà

Més de 250 professionals es deixen conquerir pels vins de la DO Conca de Barberà a Barcelona

L'acte es va celebrar aquest dilluns al Mercat de les Flors de la capital catalana

La Denominació d’Origen Conca de Barberà va tornar a triomfar ahir a Barcelona, amb un showroom al qual van assistir més de 250 professionals de la restauració i l’hostaleria de la ciutat, així com a premsa especialitzada i prescriptors del món del vi.

L’acte, que va tenir lloc al Mercat de les Flors de Barcelona sota el lema CONCArim Barcelona, va reunir a 17 dels 25 cellers que conformen la DO: Agrícola de Barberà, Bodegas Concavis, Cara Nord Celler, Castell d’Or, Celler Carles Andreu, Celler Pla de la Masó, Celler Rendé Masdéu, Costador – Metamorphika by Joan Franquet, Gerida Viticultors, Mas de la Pansa, Mas Foraster, Rosa M. Torres, Succés Vinícola, Vidvertus, Vilanova Vins, Vins de Pedra, Vins i Caves Portell.

Els assistents van poder conèixer de primera mà la cinquantena de vins proposats pels 17 cellers, i maridar-los amb una proposta gastronòmica de proximitat i la música del grup The Painomi, que van amenitzar la tarda amb el seu espectacle.

Al tast per a periodistes i prescriptors, conduït per la sommelier i periodista Meritxell Falgueras, els assistents van poder tastar 5 referències de la DO: Cara Nord Blanc, Portell Rosat Trepat, Vins de Pedra Negre, Mas de la Pansa Trepat i Josep Foraster Negre Reserva. 5 propostes vinícoles que van permetre als assistents tastar noves anyades de vins que ajuden a conèixer en profunditat el producte que s’empara sota la DO Conca de Barberà.

Amb la celebració d’aquest showroom, la DO Conca de Barberà ha volgut apropar-se al públic professional de la capital catalana per donar a conèixer l’oferta vitivinícola de la comarca, caracteritzada fonamentalment pel Trepat, la varietat emblema d’aquesta DO i de gran importància per a la Conca gràcies al caràcter únic que li atorga.

No és la primera vegada que la DO Conca visita Barcelona per promocionar els seus vins. Fa dos anys ja van realitzar un acte a la capital catalana per presentar el distintiu trepat que porten els vins elaborats amb aquesta varietat, i va aconseguir també un èxit de públic. L’acte es va fer al Palau Robert i va tenir música en directe.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp