Consell Comarcal

Més d’un centenar de persones participen a les visites guiades a la Conca

S'han visitat diversos pobles i monuments de la comarca

Mes d’un centenar de persones han participat aquest temporada a les visites guiades pels pobles de la Conca de Barberà, en el marc de la campanya ‘La Conca, poble a poble’. En aquesta edició, s’han realitzat visites guiades comentades als pobles de Rocafort de Queralt, Barberà de la Conca i Blancafort.

Durant tres dissabtes consecutius, del 28 d’octubre fins el dia 11 de novembre, han tingut lloc les visites guiades dirigides al públic en general amb l’objectiu de donar a conèixer l’oferta turística i la riquesa cultural i patrimonial dels pobles de la comarca. Les visites eren guiades i gratuïtes. Inicialment es volien crear grups de 25 persones, però degut a l’elevada demanda d’inscripcions finalment els grups van ser més grans.

La valoració global ha estat molt bona, superant les expectatives inicials, ja que fins i tot s’ha hagut de tancar les inscripcions abans d’hora, degut a la forta demanda que hi ha hagut. Es compleix així l’objectiu proposat i, actualment, ja s’està pensant en prepara la tercera edició d’aquesta campanya per l’any vinent.

La visites guiades estan organitzades per l’àrea de turisme del Consell Comarcal de la Conca de Barberà i compta amb la col·laboració dels ajuntaments de cada poble que es visiten.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp