Sònia Ferrayuoli

Mikel Besora i Laura Pallejà, primers classificats de la Crono500

La cursa va servir per celebrar els 25 anys del Club Atlètic Montblanc

El Club Atlètic Montblanc va omplir els voltants de Santa Maria de corredors, aficionats i amics del club per celebrar els seus 25 anys d’història amb la Crono500, que va ser tot un èxit.

A les 8 del vespre, i amb una plaça de Santa Maria i carrers del voltant amb una gran animació de públic, començava la CRONO500. La cursa amb modalitat crono, de nit i amb l’al·licient del recorregut amb 500 escales, anava donant pas a cada minut a un corredor o corredora, del total de 81 inscrits, sense que fallés cap participant. En un ambient ple de so, música i on els corredores podien veure en una pantalla la seva sortida i diferents trams de la cursa, els corredors anaven fent tot el circuit i gaudint de l’animació fins arribar de nou a la plaça de Santa Maria, on els esperava un bon avituallament per agrair l’esforç fet durant 1,5 km.

Pel que fa als guanyadors de la cursa, en categoria masculina la va guanyar el Mikel Besora, participant del circuit Mundial de curses en vertical i que havia estat el conferenciat de la presentació de la CRONO500. Mikel Besora va guanyar la CRONO500 amb un gran temps de 5 minuts 31 segons. En segon lloc va quedar Arnau Ollé del Trop Sports amb un temps de 5 minuts i 52 segons i en tercer lloc Gerard Montseny del Club Atlètic Montblanc amb un temps de 6 minuts 5 segons.

Pel que fa a la categoria femenina, la CRONO500 va ser guanyada per Laura Pallejà del Artijol Corredors la Selva amb un temps de 8 minuts 7 segons, seguida de Pat Perpinyà del Patxanguerus l’Alforja amb un temps de 8 minuts i 13 segons i en tercer lloc Anna Montanyana del Club Atlètic Santa Coloma amb un temps de 8 minuts i 44 segons.

Pel que fa a categories, en homes la categoria júnior va ser guanyada per Alex Cidoncha del Club Atlètic Montblanc, la categoria sènior per Andreu Abellà del Club Atlètic Montblanc, en veterà per David Ortin també del Club Atlètic Montblanc i la categoria superveterà per Javi Sánchez del Teixidó Òpticas. En dones la categoria sènior va ser guanyada per Anna Llort, la categoria veterana per Núria Sabaté del Club Atlètic Montblanc i la categoria superveterana per Fina Alaminos del A.E. Blancafort

El primer atleta de club atlètic Montblanc va ser el David Bové i en categoria femenina la Maria Serra Canela.