Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Montblanc acollirà 800 escoltes i guies a la dotzena edició de La Bajoca

Es farà aquest cap de setmana amb la participació del CAU de Montblanc

Montblanc acollirà aquest cap de setmana més de 800 escoltes i guies de les comarques de Tarragona a la dotzena edició de La Bajoca. A la trobada hi participaran joves d’entre 6 i 18 anys, caps i antics escoltes i guies que van organitzar la primera Bajoca de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya.

Hi prendran part tretze agrupaments de la Demarcació de Tarragona, entre ells del Mare de Deu de la Mercè de Montblanc i l’Estornell de l’Espluda de Francolí.

Tots junts tenen un repte: la Bajoca ha estat segrestada per la bruixa Mim i hauran de rescatar-la, amb l’ajuda del capità Cogombre i la capitana Patata. A més han preparat un gran nombre d’activitats per branques, jocs, descobertes, jocs de nit, vetllada, concert, cursa d’orientació, la cançó de la Bajoca i moltes coses més.

La Bajoca és un projecte sorgit de la TACA (Taula de Caps d’Agrupament de la Demarcació de Tarragona). La primera trobada es va fer fa 12 anys, l’any 2003. Els qui llavors hi van anar com a nens i nenes, ara en són els caps i han decidit a organitzar-la de nou.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp