Ràdio Montblanc

Montblanc acollirà el ‘Posa’t la gorra’ contra el càncer infantil l’1 i 2 de setembre

És la primera vegada que s'organitza de manera oficial amb l'associació AFANOC

Montblanc acollirà, el proper 1 i 2 de setembre, el ‘Posa’t la gorra’, un cap de setmana ple d’activitat que recaptarà fons per la lluita contra el càncer infantil. L’any passat ja es va fer un cap de setmana d’aquest tipus, però aquesta és la primera vegada que la festa es farà sota el paraigua de l’AFANOC, impulsora del ‘Posa’t la gorra’ arreu del país.

Amb el suport de Energy for you i de l’Ajuntament de Montblanc, l’1 i 2 de setembre es faran diverses activitats que serviran per sensibilitzar a la població sobre el càncer infantil. En l’organització també hi participa una família afectada i amics.

Ja s’han fet públics alguns dels actes, que arrencaran dissabte a les 9 del matí amb una caminada d’orientació en família i amb la festa de l’Esport Solidari al pavelló municipal de Montblanc. El mateix dissabte a la tarda tindrà lloc l’actuació de patinatge solidari de l’AE Montblanc. I a la tarda, el ‘Posa’t la gorra’ també estarà present a la primera Ganga Shooping Night que tindrà lloc fins a la nit al carrer Major.

L’endemà diumenge la plaça de Sant Francesc serà l’escenari de diverses activitats, com ara sardanes solidàries, teatre infantil o la festa de l’escuma, així com l’actuació de Maria Jacobs i una festa Holy. Ràdio Montblanc també hi participarà de manera activa, amb la realització d’un programa especial en directe des de Sant Francesc per parlar de la festa i les activitats organitzades, i també sobre la malaltia que afecta nens i adolescents.

Durant el cap de setmana es vendrà, al preu de 7 euros, la gorra que identifica la campanya, i que enguany ha estat dissenyada per Desigual. Es podrà comprar a les diverses activitats organitzades durant l’1 i el 2 de setembre a Montblanc.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp