Ajuntament de Montblanc

Montblanc acollirà un curs d’introducció a les curses d’orientació

Els empadronats a Montblanc tindran un descompte a la inscripció

Montblanc continua la seva aposta per les curses d’orientació. El proper 21 de març la vila acollirà un curs d’introducció a les curses d’orientació, organitzat per Aire Lliure i el Club Montsant d’Orientació, en col·laboració amb l’Ajuntament de Montblanc i el servei d’esports de la Universitat Rovira i Virgili.

El curs s’ha organitzat per preparar els esportistes de la universitat que participaran al II Campionat Universitari de Curses d’Orientació de la Xarxa Vives d’universitats, que tindrà lloc a Font Romeu, a l’Alta Cerdanya. Més enllà dels esportistes de la URV, però, el curs el podran fer totes aquelles persones interessades en aquest esport. A més, els empadronats a Montblanc tindran un descompte en la inscripció.

La jornada es farà el dissabte 21 de març. Començarà a les 8:30 del matí amb la recepció els participants i presentació de la jornada a l’Ajuntament de Montblanc. De 9 a 12 es farà una sessió teòrica i de 12 a 14h un passeig d’orientació del poble.. Després hi haurà un dinar picnic i desplaçament fins a Rojals, on es faran exercicis pràctics i una cursa d’orientació simulada fins a les 6 de la tarda.

L’endemà, diumenge dia 22, es participarà a una cursa d’orientació a Altafulla, en el marc de la Copa Tarragona 2015 que organitza el Club Montsant.

Els preus pels empadronats a Montblanc seran d’entre 25 i 35 euros. El curs inclou material docent, mapes, incripció a la cursa de Copa Tarragona de diumenge 22 de març, però no inclou: desplaçaments i picnic/manutenció.

L’Ajuntament aposta per aquest esport des de l’any 2013, quan es va crear el trofeu Vila Ducal de Montblanc d’orientació. La singularitat de la cursa de Montblanc és que es fa de nit pels carrers del centre històric.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp