Essències Festival

Montblanc acollirà una edició d’hivern del festival Essències

Se celebrarà l'1 de desembre i servirà per recuperar el concert suspès a l'estiu d'Andrea Motis, que actuarà al costat d'altres artistes

Montblanc acollirà el proper 1 de desembre una nova edició del festival Essències. Un esdeveniment musical i cultural que a la Vila Ducal ja suma tres edicions i que aquest serà el primer cop que arriba en format hivern. La cap de cartell serà la jove artista Andrea Motis, acompanyada per Joan Chamorro. La trompetista, saxofonista i cantant de jazz havia d’actuar el 25 d’agost, en el context del festival Essències d’aquest estiu, però el concert va quedar suspès a última hora. Ara, amb l’Essències d’Hivern, es recuperarà aquesta actuació pendent d’Andrea Motis, que tindrà com a escenari l’antiga església de Sant Francesc.

El cartell es completa amb dues artistes més: Sara Pi i Paula Grande. Així, totes les veus que es podran escoltar sobre l’escenari seran femenines. En aquest sentit, el director del festival, Pere Manresa, explica que, en aquesta ocasió, la jornada s’ha volgut dedicar al món de la dona i destaca que, més enllà de les actuacions, la intenció és poder realitzar, durant el mateix matí, una taula rodona amb dones de la Conca de Barberà que procedeixin de diferents àmbits i que tinguin un pes específic.

Pel que fa a la possibilitat que l’edició d’hivern de l’Essències tingui continuïtat, Manresa no ho descarta. «Crec que és una bona opció», considera el director del festival, que destaca que tots els concerts es fan a l’estiu i que, a Montblanc, una jornada puntual al desembre «pot funcionar».

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp