J. Ardila

Montblanc arriba a la gran final del concurs lingüístic Pica Lletres

Les alumnes de 2n d'ESO de l'Institut Martí l'Humà es disputaran la final amb el col·legi Viaró de Sant Cugat

Les alumnes de segon d’ESO de l’Institut Martí l’Humà de Montblanc han arribat a la gran final del concurs lingüístic Pica Lletres que s’ha pogut escoltar a Ràdio Montblanc aquesta temporada, realitzat per La Xarxa de Comunicació Local i on hi han participat una quarantena d’instituts de tot Catalunya.

És la primera vegada que Montblanc arriba a la final de la versió radiofònica del programa, que s’emet a Ràdio Montblanc des de fa tres temporades. La Lídia, la Michel i l’Anna van ser les tres alumnes de 2n d’ESO que van decidir participar al concurs. Al primera programa van aconseguir una puntuació suficient per poder classificar-se directament a la semifinal, que van guanyar contra l’institut de Granollers.Això els va donar pas a la final del programa per primera vegada. La semifinal es podrà escoltar aquest dimecres a les 7 de la tarda.

Aquest dissabte a les 11 del matí a Ràdio Montblanc s’emetrà un programa especial del Pica Lletres d’una hora de durada que es va enregistrar el centre cívic Urgell de Barcelona. La gran final del programa la disputaran les alumnes de l’Institut Martí l’Humà de Montblanc i els alumnes del Col·legi Viaró de Sant Cugat del Vallés. En l’enregistrament del programa hi van participar com a públic tots els alumnes de 2n d’ESO de l’Institut Martí l’Humà, i va comptar amb l’actuació en directe del grup Animal. Els dos centres han arribat a la final després d’aconseguir els millors puntuacions d’entre la quarantena d’instituts que han participat al concurs.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp