Oficina de Turisme

Montblanc atrau clubs d’aficionats als vehicles clàssics

Aquest passat cap de setmana es van poder veure vehicles Ferrari i Alfa Romeo

La temporada de calçotades augmenta el número de visites guiades que s’organitzen a Montblanc des de l’Oficina de Turisme. Aquests primers mesos de l’any, són molts els que opten per venir al municipi a gaudir de la calçotada i completar l’experiència gastronòmica amb una visita guiada a Montblanc.

El passat diumenge van coincidir a Montblanc dos grups d’aficionats als cotxes. A la plaça de Sant Francesc hi havia una concentració de prop d’una vintena de vehicles de la marca Ferrari, mentre que davant de l’antic celler modernista i de l’Oficina de Turisme hi va aparcar un nombre similar d’Alfa Romeo.

Mentre els propietaris dels vehicles van fer la visita de la mà dels Guies de Montblanc els dos espais es van convertir en un atractiu per la resta de turistes i veïns i veïnes de Montblanc, que s’hi van acostar per fotografiar-los.

L’Oficina de Turisme i la Policia Local de Montblanc faciliten al màxim que aquests grups puguin gaudir d’una estada a la vila. És per això que es garanteixen accessos i aparcaments i s’adapten les visites a les característiques del grup.

El proper diumenge al matí es concentraran un grup d’aficionats als Volkswagen. Tornarà a ser a la plaça del celler modernista, la Catedral del Vi, davant l’Oficina de Turisme. Al mes de març hi ha prevista una trobada de vehicles de la marca Lancia.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp