Oficina de Turisme

Montblanc busca figurants per gravar un vídeo de les visites guiades

Es farà el dia 28 de març i s'ha demanat la col·laboració de gent de diverses edats

L’Oficina de Turisme de Montblanc busca figurant per gravar un vídeo promocional de les visites guiades. L’objectiu és renovar la imatge de les visites aprofitant la celebració dels quinze anys dels Guies de Montblanc.

A les modificacions gràfiques de tríptics, cartells i displays s’hi suma la renovació del lloc web i el rodatge d’un vídeo que servirà per promocionar les visites guiades. Per a l’enregistrament l’àrea de turisme demana col·laboració dels veïns que hi vulguin participar com a figurants. El rodatge tindrà lloc el 28 de març i els participants gaudiran d’una àmplia visita guiada a Montblanc i un dinar al restaurant el Cortijo.

Es busquen perfils ben diferents: parelles, famílies, grups d’amics, i que siguin d’edats variades. Qui hi vulgui prendre part ho té molt fàcil: cal dir perquè es vol participar en el rodatge, el nombre de persones i l’edat aproximada.

És important fer-ho a través del canal habilitat: el mur de la pàgina de Facebook de Montblanc Medieval. Totes les peticions rebudes al mur passaran un càsting i també a través del Facebook es comunicarà la identitat dels escollits per participar en el rodatge.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp