Ràdio Montblanc

Montblanc celebra el Carnaval sortint al carrer

Dissabte es va estrenar una nova carrossa pel Carnestoltes i la seva Concubina

Montblanc va viure aquest dissabte el dia gran del Carnaval, amb l’arribada del Carnestoltes al migdia i la rua a la tarda, on hi van participar una trentena de comparses i prop de 700 persones.

Com cada any, el Carnestoltes i la seva Concubina van arribar al migdia a Montblanc i des del balcó de l’Ajuntament van agafar les regnes de la Vila Ducal i van animar a tothom a passar-s’ho bé durant els dies de disbauxa. El més destacat va ser l’estrena de la nova carrossa. Destaca un gran barret de bufó amb la silueta de les muralles de Montblanc. L’arribada del Carnestoltes es va poder escoltar en directe a Ràdio Montblanc en una programació especial des de la plaça Major.

A la tarda, els carrers i places de Montblanc es van omplir amb la rua, on hi van participar prop de 700 persones amb 30 comparses diferents i una gran diversitat de disfresses. La rua va sortir de l’Avinguda Manel Ribé i va acabar a la plaça de Sant Francesc. Després, al pavelló del Casal Montblanquí es va celebrar la festa de Carnaval.

Aquest dimarts, l’enterrament
Els actes del Carnaval d’aquest any s’acabaran aquest dimarts 17 de febrer amb l’enterrament de Sa Majestat Carnestoltes, la lectura del testament i l’entrega de premis, que es farà a la plaça Major. L’acte també el podreu seguir en directe a Ràdio Montblanc a partir de les 8 del vespre.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp