Jordina Moix

Montblanc celebra la festa del llibre d’estiu

Les llibreries La Baldufa i Requesens surten al carrer amb parades a la plaça de Sant Miquel

Les llibreries La Baldufa i Requesens celebren la festa d’estiu del llibre. L’acte s’ha fet a la plaça Sant Miquel amb dos parades a la plaça de Sant Miquel.

Teresa Maria Roca, de la llibreria Baldufa, ha explicat que és una festa molt important per les llibreries, és diu ‘Llibrestiu’ i s’ha volgut realitzar degut a l’èxit que va tenir l’any passat la festa de Sant Jordi el 23 de juliol.

Assegura també que ‘és un dia de promoció de les llibreries, dels llibres i per fomentar la lectura, ja que a l’estiu no es deixa de llegir i segueixen sortint novetats’.

Aquesta tarda del Llibrestiu també va acompanyada de dues presentacions de llibres, per una banda la de Xarli Diego, amb el seu llibre ‘Gràcies per la Música’, que després de presentar-lo per diferents ciutats del territori català aterra a Montblanc, on ens explica ‘que li fa molta il.lusió presentar-lo aquí, juntament amb el Josep Gomís’.
Dins el llibre hi podrem trobar les seves vivències amb la música dels anys 80 i 90, juntament amb entrevista del seu programa a Ràdio Barcelona.

I també hi tindrem la presenació del llibre ‘Ars Infernum’ d’en Ser Oli, amb poesia i ganes de gaudir de la festa del llibre.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp